Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Хочу підтримати локальні сироварні – які м’які сири з Карпат варто спробувати?  (Прочитано 101 раз)

Июль 31, 2025, 11:56:48 am

Rikardo

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 4
    • Просмотр профиля
Цікавлюсь українськими продуктами і давно хотів дізнатись більше про традиційні м’які сири з Карпат. Особливо цікавлять сири без консервантів, зроблені за старими рецептами. Чи є такі, що особливо відрізняються смаком і підійдуть до домашніх страв або на бутерброди?

Июль 31, 2025, 13:49:41 pmОтвет #1

FEDERICO

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 2
    • Просмотр профиля
Традиційні м’які сири з Карпат, зроблені без консервантів і за старовинними рецептами, — це справжній скарб української гастрономії. Рекомендую подивитися добірку якісних м’яких сирів тут — https://tovarystvo-kraftu.com/miaki-syry/  . Такі сири мають особливий, насичений смак із ніжною текстурою, ідеально підходять як до домашніх страв, так і для бутербродів. Виготовлені з натурального молока, вони не тільки смачні, а й корисні. Це справжні карпатські смаколики!