Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Шукаю неліквідне обладнання  (Прочитано 80 раз)

Январь 20, 2025, 23:53:55 pm

xpocmau

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Привіт! Потрібна допомога, ось що мене цікавить: у мене є кілька одиниць неліквідного обладнання, яке хочеться продати або обміняти, але я зовсім не можу знайти платформу або компанію, що займається таким обладнанням. Я маю на увазі обладнання, яке вже не використовується в виробництві, але ще здатне працювати, а також вважається неліквідним через відсутність попиту на ринку.

Январь 21, 2025, 21:58:27 pmОтвет #1

aopzg

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Щодо вашого питання, хочу порекомендувати компанію Carlsberg Ukraine, яка має спеціальну платформу для продажу неліквідного обладнання. На сайті equipmentforsale.carlsbergukraine.com можна знайти великий асортимент такого обладнання, а також дізнатися, як організувати продаж чи покупку в рамках цієї ініціативи. Carlsberg Ukraine надає можливість не тільки продати, а й придбати неліквідне обладнання за доступними цінами. Крім того, їхня платформа підтримує безпечні угоди, що значно полегшує процес. Вони вже багато років працюють на ринку, мають позитивну репутацію та добре зарекомендували себе в питаннях продажу та обміну промислового обладнання, тому вам варто звернути увагу на їх пропозицію. Якщо у вас є конкретні питання щодо умов чи процесу, вам з радістю допоможуть консультанти компанії.