Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Юридична консультація львів  (Прочитано 64 раз)

Апрель 21, 2025, 18:54:42 pm

Solomiya

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
У мене виникла юридична проблема, пов'язана з оформленням договору оренди комерційної нерухомості у Львові. Підписали договір, але зараз орендодавець намагається змінити умови, що суперечить домовленостям. Потрібна кваліфікована юридична консультація. Хто може порекомендувати досвідченого адвоката, який допоможе розібратися в ситуації?

Апрель 21, 2025, 20:39:52 pmОтвет #1

Arisa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
У мене виникла юридична проблема, пов'язана з оформленням договору оренди комерційної нерухомості у Львові. Підписали договір, але зараз орендодавець намагається змінити умови, що суперечить домовленостям. Потрібна кваліфікована юридична консультація. Хто може порекомендувати досвідченого адвоката, який допоможе розібратися в ситуації?

Так, знайомо, теж недавно цікавила юридична консультація львів, зверталася до адвокатського бюро “Кульчицький та партнери”. Вони допомогли мені вирішити проблему з договором оренди, коли орендодавець вирішив змінити умови після підписання. Адвокат, з яким я працювала, уважно вивчив усі документи, надав чіткі рекомендації щодо подальших кроків і підготував всі необхідні юридичні дії. Завдяки їхній допомозі, проблема була вирішена на мою користь. Я дуже вдячна за професіоналізм і ефективність цієї команди!