Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Де замовити надійний гібридний ДБЖ для дому?  (Прочитано 93 раз)

Июль 04, 2025, 00:01:28 am

Arisa

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Привіт! Підкажіть, будь ласка, хто вже купував гібридні ДБЖ для приватного будинку? Хочу знайти перевірений магазин або постачальника з хорошим сервісом і якісною технікою. Буду вдячна за поради, бо не хочу ризикувати з невідомими брендами чи сумнівними продавцями.

Июль 04, 2025, 00:09:22 amОтвет #1

Solomiya

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Привіт! Підкажіть, будь ласка, хто вже купував гібридні ДБЖ для приватного будинку? Хочу знайти перевірений магазин або постачальника з хорошим сервісом і якісною технікою. Буду вдячна за поради, бо не хочу ризикувати з невідомими брендами чи сумнівними продавцями.

Я вже замовляла гібридний ДБЖ у ТОВ «АМЕЛ.ЮА» і можу порадити їх без сумнівів — дуже зручно, що у них великий вибір і допомагають підібрати саме те, що треба, я зупинилася на моделі гібриднi ДБЖ Felicity (Фелісіті), бо вона якраз підходила за потужністю і можливостями підключення сонячних панелей, консультанти все детально пояснили, доставка була швидка, а встановлення пройшло без проблем, тому якщо хочете спокійно і впевнено зробити покупку, точно варто звернутись до них.