Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Продукти  (Прочитано 303 раз)

Ноябрь 13, 2024, 00:29:41 am

xpocmau

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Підкажіть, будь ласка, де найкраще купувати продукти з доставкою додому? Я часто не встигаю йти в магазин через роботу, а хочеться мати все під рукою. Можливо, хтось вже користувався сервісами доставки продуктів, які швидко та зручно доставляють свіжі продукти? І де ціни не дуже завищені? Які з магазинів найбільш зручні для таких покупок, і чи є якісь знижки чи акції для нових клієнтів?

Ноябрь 13, 2024, 22:22:38 pmОтвет #1

aopzg

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Я довго шукав зручний і надійний спосіб замовлення продуктів з доставкою, і ось, що я можу порекомендувати. Якщо ти хочеш не тільки швидку, але й безпечну доставку, я настійно раджу звернути увагу на Ашан https://auchan.zakaz.ua/uk/ . Цей магазин має великий асортимент товарів — від свіжих овочів і фруктів до м'ясних виробів і продуктів для приготування. Вони також пропонують різні знижки та акції, що дозволяє заощадити на покупках. А ще дуже важливо, що доставка завжди приходить вчасно, що є великою перевагою, особливо коли часу на похід в магазин зовсім немає. Можна замовити через їхній сайт, і всі продукти будуть доставлені прямо до твоїх дверей без зайвих зусиль.

Ноябрь 19, 2024, 23:23:05 pmОтвет #2

Fibi

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Как сэкономить на закупке продуктов для кафе? Постоянно кажется, что тратим слишком много, особенно с текущими ценами. Может, есть какие-то хитрости?

Ноябрь 19, 2024, 23:24:16 pmОтвет #3

Coloruz

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Составляйте план закупок и не берите лишнего. Используйте сезонные продукты – они дешевле. А ещё ищите поставщиков с хорошими скидками за объёмы или долгосрочные контракты, скину вам контакты хорошего и выгодного поставщика Мантинга https://mantinga.org/ru/ А самое важное – сравнивай цены у разных поставщиков перед заказом.