Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: РПС пояс потрібний  (Прочитано 30 раз)

Октябрь 01, 2025, 13:29:29 pm

xpocmau

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Мені потрібно замовити кілька РПС поясів для групи хлопців, які готуються до навчань. Важливі моменти: щоб пояси були якісні, з хорошими швами, надійною фурнітурою, щоб витримували активне використання. Бажано, щоб був вибір розмірів і кольорів, бо не всім підійде щось стандартне. Чи знаєте ви магазини в Україні, де можна таке придбати?

Октябрь 01, 2025, 13:32:01 pmОтвет #1

aopzg

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Можу порадити дуже конкретно — магазин Kiborg. У них у каталозі є розділ РПС пояси https://kiborg.com.ua/rps-poiasy , який спеціально для таких випадків. Я замовляв там не один раз і можу сказати, що це один із найнадійніших варіантів. Вони пропонують різні моделі: від класичних поясів до багатофункціональних, з можливістю навішування підсумків, фляг чи навіть кобур. Матеріали — якісний нейлон, прошивка йде подвійна, тому витримує серйозне навантаження. Плюс є варіанти у різних кольорах: олива, койот, чорний — можна підібрати під форму. Також у Kiborg адекватна підтримка: можна написати, описати свої потреби, і вони підберуть оптимальний варіант. Доставка швидка, приходить у хорошій упаковці. Якщо треба кілька одиниць одразу, то це точно твій варіант.