Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Створення SPA та wellness центру  (Прочитано 226 раз)

Март 05, 2025, 01:25:06 am

Arisa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Доброго дня! Підкажіть, хто з вас працював з компаніями, які займаються комплексним оснащенням SPA та wellness центрів? Я планую відкрити такий центр і хотілося б отримати рекомендації по надійних партнерах, які можуть допомогти з проектуванням, обладнанням та сервісним обслуговуванням. Дуже важливо, щоб компанія надавала повний комплекс послуг і підтримувала на всіх етапах. Буду вдячна за поради!

Март 05, 2025, 02:19:17 amОтвет #1

Solomiya

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Доброго дня! Підкажіть, хто з вас працював з компаніями, які займаються комплексним оснащенням SPA та wellness центрів? Я планую відкрити такий центр і хотілося б отримати рекомендації по надійних партнерах, які можуть допомогти з проектуванням, обладнанням та сервісним обслуговуванням. Дуже важливо, щоб компанія надавала повний комплекс послуг і підтримувала на всіх етапах. Буду вдячна за поради!

Я працювала з компанією AlfaSpa https://alfaspa.ua/ при відкритті мого wellness центру, і можу з впевненістю рекомендувати їх. Вони надають повний спектр послуг — від проектування до встановлення обладнання та його сервісного обслуговування. Особливо приємно, що їхня команда не лише продає обладнання, а й забезпечує якісну технічну підтримку та навчання персоналу, що надзвичайно важливо для успішної роботи в цій сфері. Співпраця з ними дозволила швидко та якісно запустити проєкт, при цьому вони завжди готові запропонувати найкращі рішення та технічну підтримку на кожному етапі роботи.