Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Який сервісний центр для ремонту техніки Apple вибрати?  (Прочитано 244 раз)

Март 05, 2025, 02:30:37 am

Solomiya

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Добрий день! Потрібен хороший сервіс для ремонту телефону Apple, бо почався проблема з екраном і швидким розрядом батареї. Чи є у вас рекомендації щодо надійних сервісних центрів, де не обдурять? Хотілося б, щоб ремонт був виконаний швидко та якісно.

Март 05, 2025, 02:57:31 amОтвет #1

Arisa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Добрий день! Потрібен хороший сервіс для ремонту телефону Apple, бо почався проблема з екраном і швидким розрядом батареї. Чи є у вас рекомендації щодо надійних сервісних центрів, де не обдурять? Хотілося б, щоб ремонт був виконаний швидко та якісно.

Я нещодавно зверталася до сервісного центру Skeleton https://skeleton.ua/uk/ і можу порекомендувати його з впевненістю! Мені замінили екран та батарею на моєму iPhone, і весь процес був дуже швидким та якісним. Персонал професійний, працюють за сучасними стандартами, а також мають можливість виклику кур'єра, що дуже зручно. Все прозоро, без зайвих витрат, і навіть дали гарантію на ремонт. Якщо вам важлива якість та надійність — це правильний вибір!