Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Перевірка бізнес-партнера  (Прочитано 196 раз)

Май 26, 2025, 21:23:58 pm

Trank

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Як ви радите перевіряти потенційного бізнес-партнера на предмет юридичної чистоти? Чи існують якісь бази даних або служби, які допоможуть переконатися, що з партнером немає непогашених судових справ або інших юридичних проблем?

Май 27, 2025, 19:14:24 pmОтвет #1

Касииии

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Насамперед варто звернутися до офіційних державних реєстрів. В Україні це, зокрема, Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР), де можна перевірити статус компанії, її засновників, керівництво та інші важливі відомості. Також корисно переглянути судові реєстри, наприклад, Єдиний реєстр судових рішень, щоб дізнатися про наявність або відсутність судових справ, в яких фігурує партнер.

Май 27, 2025, 19:16:05 pmОтвет #2

Денни

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Колись я теж була занадто довірливою, і це коштувало мені часу і нервів. Тепер перш ніж підписати будь-який договір, я завжди заходжу на сайт цей, вводжу тов карт пак https://edrpou.ubki.ua/ua/43547292 і дивлюся всю інформацію про компанію. Це дуже зручно — можна дізнатися все: від реєстраційних даних до фінансових показників. Така перевірка дає впевненість, що ти маєш справу з надійним партнером. Адже в бізнесі дуже важливо знати, з ким працюєш, щоб уникнути непорозумінь. Раджу всім не нехтувати цим простим кроком — він реально допомагає зберегти нерви і гроші.