Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Накрутка статистики Інстаграм  (Прочитано 60 раз)

Май 29, 2025, 14:25:34 pm

Arisa

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Доброго дня! Підкажіть, чи варто замовляти накрутку статистики в Інстаграм? Я почала вести сторінку для свого бізнесу, але поки мало підписників і лайків. Чи допоможе накрутка зробити акаунт більш популярним і чи не буде це виглядати неприродно для потенційних клієнтів?

Май 29, 2025, 15:23:18 pmОтвет #1

Solomiya

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Доброго дня! Підкажіть, чи варто замовляти накрутку статистики в Інстаграм? Я почала вести сторінку для свого бізнесу, але поки мало підписників і лайків. Чи допоможе накрутка зробити акаунт більш популярним і чи не буде це виглядати неприродно для потенційних клієнтів?

Мій досвід з накруткою статистики був дуже вдалим, я замовляла послугу у компанії UA-SMM https://ua-smm.com.ua/uk/nakrutka-statistiki-instagram/ і залишилась задоволена результатом. Вони працюють професійно, без ризиків для акаунта, а статистика почала стрімко зростати — більше лайків, переглядів і підписників. Це справді допомогло підвищити довіру до мого профілю, оскільки люди звертають увагу на активність сторінки. Завдяки цьому мій бізнес почав отримувати більше запитів і замовлень, що дуже важливо для старту. Рекомендую звертатися саме до перевірених сервісів, як UA-SMM, щоб не пошкодити репутації свого акаунта.