Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Зубний міст: варто чи ні?  (Прочитано 52 раз)

Август 26, 2025, 23:13:47 pm

Arisa

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Привіт усім! Хочу відновити відсутні зуби і розглядаю варіант зубного мосту. Хтось ставив міст на зуби і може поділитися досвідом? Цікавить, чи боляче процедура, як швидко звикаєш до мосту і чи дійсно він зручний у носінні.

Август 27, 2025, 00:51:12 amОтвет #1

Solomiya

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Привіт усім! Хочу відновити відсутні зуби і розглядаю варіант зубного мосту. Хтось ставив міст на зуби і може поділитися досвідом? Цікавить, чи боляче процедура, як швидко звикаєш до мосту і чи дійсно він зручний у носінні.

Я користувалася послугами «МЕД-ДЕО» https://med-deo.com.ua/blog/zubniy-mist-na-zubi/ для встановлення металокерамічного зубного мосту, і досвід був позитивний. Лікар провів детальний огляд, зробив знімки і підібрав оптимальний тип мосту саме під мої потреби. Встановлення проходило під анестезією, тож болю не було, трохи відчувався дискомфорт лише в перші дні звикання. Міст виглядає дуже природно, дозволяє нормально жувати та розмовляти, а догляд за ним простий — достатньо звичайної чистки зубів та використання іригатора. Особливо сподобалося, що опорні зуби залишилися в хорошому стані, а весь процес був організований професійно та без поспіху, що додало впевненості у результаті.