Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: домашнє лікування алергії без таблеток  (Прочитано 39 раз)

Сентябрь 04, 2025, 13:19:59 pm

Jumando

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Мене цікавить, чи реально позбутись алергії без постійних пігулок? Уже декілька років реагую на пилок, імунітет слабкий, а антигістамінні дають побочки. Хочу спробувати щось більш природне - можливо, апаратні методи або зміна харчування. Але не знаю, з чого почати. Можливо, хтось уже пробував домашнє лікування алергії?

Сентябрь 05, 2025, 11:59:38 amОтвет #1

Volber

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Мене цікавить, чи реально позбутись алергії без постійних пігулок? Уже декілька років реагую на пилок, імунітет слабкий, а антигістамінні дають побочки. Хочу спробувати щось більш природне - можливо, апаратні методи або зміна харчування. Але не знаю, з чого почати. Можливо, хтось уже пробував домашнє лікування алергії?

У мене була схожа ситуація. Реально допомогло лише після того, як змінила підхід - не симптоми глушити, а шукати, чому організм так реагує. Я натрапила на статтю, як вилікувати алергію в домашніх умовах, і там описували комплексну методику. В основі - апарат, який допомагає нормалізувати реакцію організму на алергени. Без ліків, все через нервову та імунну систему. Це не «чудо за один день», але за курс у 2 місяці я взагалі забула про пігулки. Там чітко розписано, що й до чого. Посилання на сайт, де все пояснено: https://www.altimed.net/uk/likuvannya-alergii-v-domashnih-umovah/ – можеш почитати і подивитись, чи підходить тобі.

Сентябрь 05, 2025, 12:02:34 pmОтвет #2

Jumando

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Дуже вдячна! Якраз шукала щось надійне, але не з аптеки. Якщо дійсно можна лікувати вдома і апаратно, це саме те, що мені потрібно. Піду читати детальніше.