Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Захист при незаконному позбавленні волі  (Прочитано 75 раз)

Октябрь 02, 2025, 03:05:20 am

Arisa

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Доброго дня! Моя подруга потрапила в складну ситуацію: її на короткий час незаконно затримали і утримували проти волі. Вона не знала, куди звертатися і що робити. Чи реально захистити її права, і яка допомога адвоката в таких випадках?

Октябрь 02, 2025, 03:46:49 amОтвет #1

Solomiya

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Доброго дня! Моя подруга потрапила в складну ситуацію: її на короткий час незаконно затримали і утримували проти волі. Вона не знала, куди звертатися і що робити. Чи реально захистити її права, і яка допомога адвоката в таких випадках?

Я особисто стикалася з подібною ситуацією в колі знайомих, і можу сказати, що без адвоката тут не обійтися. Наш адвокат https://criminal-advocate.com.ua/service/nezakonne-pozbavlennya-voli-abo-vykradennya-lyudyny/ одразу пояснив нам, що це – кримінально караний злочин за статтею 146 ККУ, і розповів про всі права постраждалої. Він допоміг оформити заяву до поліції, контролював хід слідства, забезпечував фіксацію всіх обставин та доказів. Завдяки його підтримці ми змогли захистити мою подругу, домогтися реагування правоохоронців і отримати належну правову оцінку діям злочинців. Рекомендую не чекати і одразу звертатися до фахівців – це дійсно може змінити хід справи на користь постраждалої.