Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Які іграшки дійсно подобаються дітям?  (Прочитано 12 раз)

Сегодня в 00:35:50

Arisa

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Усім привіт! Шукаю щось цікаве й сучасне для подарунка племіннику. Хочеться знайти іграшку, яка реально захопить дитину, а не буде лежати без діла після двох днів. Можливо, у когось є перевірені ідеї чи магазини, де можна замовити хороші варіанти?

Сегодня в 01:18:19Ответ #1

Solomiya

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Усім привіт! Шукаю щось цікаве й сучасне для подарунка племіннику. Хочеться знайти іграшку, яка реально захопить дитину, а не буде лежати без діла після двох днів. Можливо, у когось є перевірені ідеї чи магазини, де можна замовити хороші варіанти?

Я можу порадити звернути увагу на автомат на орбізах у M416 https://www.ukrlib.com.ua/pub/article.php?articleid=3643 Купувала для свого сина, і це виявилося просто відкриття — іграшка безпечна, з якісного матеріалу, а орбізи не залишають слідів і не шкодять. Дитині цікаво грати на свіжому повітрі, бігати з друзями, придумувати різні ігри, і головне — автомат міцний, не ламається після кількох днів, як буває з дешевими іграшками. Замовляла на сайті дуже легко, все прийшло швидко й без проблем, тому можу сміливо рекомендувати цей варіант як подарунок.