Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Де купити чоловічі худі великого розміру?  (Прочитано 24 раз)

Октябрь 31, 2025, 13:07:06 pm

Morgan

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Останнім часом просто неможливо знайти нормальні чоловічі худі великого розміру. У більшості магазинів або розміри занижені, або якість така, що навіть дивитися сумно. Замовляв кілька разів — на фото виглядає класно, а в реальності тканина тонка, рукави короткі, резинка тисне. Хочеться щось практичне й комфортне, щоб можна було носити кожного дня, а не тільки вдома. Та й щоб виглядало пристойно — без зайвих написів, нормального кольору, бажано з капюшоном і кишенями. Чи є взагалі в Україні магазини, де дійсно можна купити якісне худі для чоловіка не “з подіуму”, а з реально великим розміром, без цього постійного “one size fits all”?

Октябрь 31, 2025, 13:08:36 pmОтвет #1

Colombo

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Знаю, про що ти. Сам стикався з тією ж проблемою — майже всі магазини грішать неточними розмірами або дешевими матеріалами. Але нещодавно натрапив на один варіант, де все зійшлося: і якість, і реальні великі розміри. Це інтернет-магазин Sweik. У них дуже непоганий вибір чоловічих худі великого розміру , є різні варіанти — від класичних однотонних до більш сучасних, з гарними посадками по фігурі.

Мені сподобалося, що вони не “вигадують” розміри, а чітко вказують сантиметри — можна просто звірити свої мірки, і не буде неприємних сюрпризів. Матеріал якісний: не електризується, не линяє, не деформується. Доставка теж без проблем — усе акуратно запаковано, приїжджає швидко. Загалом, якщо хочеш знайти місце, де реально дбають про клієнтів із нестандартною фігурою, то це саме той варіант. Я вже двічі замовляв там худі — одне для тренувань, друге для повсякденного носіння — і обидва сидять просто відмінно.