Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Продаж монтаж кондиціонерів  (Прочитано 74 раз)

Январь 29, 2025, 16:24:59 pm

Solomiya

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Шукаю компанію для продажу та монтажу кондиціонерів у Львові. Хочеться знайти місце, де можна не тільки вибрати якісний кондиціонер, але й отримати професійний монтаж. Може, хтось має досвід і може порекомендувати перевірену компанію?

Январь 29, 2025, 17:17:16 pmОтвет #1

Arisa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Шукаю компанію для продажу та монтажу кондиціонерів у Львові. Хочеться знайти місце, де можна не тільки вибрати якісний кондиціонер, але й отримати професійний монтаж. Може, хтось має досвід і може порекомендувати перевірену компанію?

Я недавно користувалась послугами компанії AeroClimat http://aeroclimat.lviv.ua для продажу та монтажу кондиціонерів. Спочатку мені допомогли підібрати кондиціонер, зважаючи на площу мого приміщення та мої вимоги. Після цього вони швидко і без зайвих затримок провели монтаж кондиціонерів, все зробили акуратно і професійно. Також порадили, як правильно доглядати за кондиціонером, що дуже корисно. Я дуже задоволена їхнім сервісом і точно буду звертатися знову, якщо потрібно буде замінити або обслуговувати кондиціонери в майбутньому.