Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Накрутка SMM  (Прочитано 1530 раз)

Март 09, 2025, 04:50:20 am

Arisa

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Чи варто звертатися до компаній, які займаються накруткою підписників і активності в соцмережах? Я маю малий бізнес і хочу швидко збільшити охоплення, але переживаю через можливі санкції з боку платформ. Може хтось поділитися досвідом, чи дійсно це працює?

Март 09, 2025, 05:04:28 amОтвет #1

Solomiya

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Чи варто звертатися до компаній, які займаються накруткою підписників і активності в соцмережах? Я маю малий бізнес і хочу швидко збільшити охоплення, але переживаю через можливі санкції з боку платформ. Може хтось поділитися досвідом, чи дійсно це працює?

Я зверталася до Foxy-IT https://www.foxy-it.com.ua/uk/nakrutka-u-soczialnih-merezhah/ для накрутки підписників та активностей на Instagram і дуже задоволена результатом. Компанія використовує тільки безпечні методи, які не порушують правила соцмереж, тому можна бути спокійним щодо блокувань акаунту. Я помітила, як швидко зріс рівень взаємодії з підписниками, а охоплення моїх публікацій стало набагато більшим. Крім того, вся робота була виконана професійно та вчасно. Якщо ви хочете швидких результатів без ризику, раджу звернутися до цієї компанії.

Октябрь 26, 2025, 02:28:52 amОтвет #2