Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Як відновити Інстаграм  (Прочитано 88 раз)

Май 20, 2025, 02:26:42 am

Zlata

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Привіт! Мій Instagram-аккаунт зламали, і я не можу зайти. Я вже пробувала скинути пароль, але не маю доступу до старої електронної пошти та телефону. Як відновити акаунт у такій ситуації? Чи є інші способи повернути доступ, крім стандартної процедури?

Май 20, 2025, 03:20:51 amОтвет #1

Arisa

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Привіт! Мій Instagram-аккаунт зламали, і я не можу зайти. Я вже пробувала скинути пароль, але не маю доступу до старої електронної пошти та телефону. Як відновити акаунт у такій ситуації? Чи є інші способи повернути доступ, крім стандартної процедури?

Вітаю! Якщо доступ до електронної пошти та телефону втрачено, стандартне відновлення через “Забули пароль?” може не спрацювати, читайте https://www.foxy-it.com.ua/uk/blog/yak-vidnoviti-instagram/ В такому випадку варто спробувати відновлення через форму підтримки Instagram, де потрібно буде підтвердити особу — зазвичай це фото з кодом або інша інформація про акаунт. Також можна перевірити, чи прив’язаний ваш Instagram до Facebook — через нього іноді можна відновити доступ. Головне — діяти швидко, не використовувати сумнівні сервіси та оновити в майбутньому контактні дані, щоб уникнути подібних проблем.