Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Морозильна камера  (Прочитано 70 раз)

Май 20, 2025, 22:46:26 pm

ecvok

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Всім доброго дня! Вирішив не брати перше, що під руку трапиться, а спочатку проконсультуватися з розумними людьми :) Яку морозилку краще взяти для бізнесу з готовими напівфабрикатами? Бюджет є, але не хочу витратити даремно. Хто що скаже за Beko, Liebherr, Gorenje? І де брати?

Май 21, 2025, 22:11:26 pmОтвет #1

pquvum

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Обираючи морозильну камеру для свого магазину, я зрозуміла, наскільки важливо не економити на якості. Дешева техніка швидко ламається, а ремонт - це додаткові витрати і стрес. Я вже вдруге замовляю морозилку в магазині Венкон, тут і ціна супер, і сервіс на рівні. Доставка по Україні швидка, можна оплатити частинами, що для мене дуже зручно. Якщо вам треба морозильну камеру купить https://vencon.ua/ua/catalog/morozilnye-kamery звертайтеся.   Великим плюсом є те, що завжди є в наявності потрібні моделі — не довелося чекати тижнями. Окремо дякую за консультацію — допомогли підібрати камеру саме під мій тип продукції. Рекомендую всім підприємцям купувати техніку у Венконі — не пошкодуєте. Кешбек, знижки, реальні відгуки і підтримка — що ще треба?

Август 08, 2025, 04:36:02 amОтвет #2