Гость
Забыли пароль?

Автор Тема: Чому в TikTok немає кнопки спільного ефіру?  (Прочитано 96 раз)

Февраль 05, 2025, 03:16:00 am

Arisa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Чому у мене не з’являється кнопка для спільного ефіру в TikTok, хоча я вже має 1000 підписників? Які причини можуть бути, і що я можу зробити, щоб усунути цю проблему та запустити спільний ефір?

Февраль 05, 2025, 04:22:54 amОтвет #1

Solomiya

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Чому у мене не з’являється кнопка для спільного ефіру в TikTok, хоча я вже має 1000 підписників? Які причини можуть бути, і що я можу зробити, щоб усунути цю проблему та запустити спільний ефір?

Причини відсутності кнопки для спільного ефіру https://likestorm.com.ua/blog/tiktok/chomu-v-tiktok-nemaye-knopky-spilnogo-efiru/ можуть бути різними. Перше, що варто перевірити, — це вікові обмеження. Для спільних ефірів вам повинно бути не менше 18 років. Якщо ваш вік відповідає вимогам, тоді потрібно перевірити, чи є регіональні обмеження на використання цієї функції у вашій країні. У деяких регіонах TikTok обмежує доступ до певних функцій через місцеві правила. Також переконайтесь, що ваш обліковий запис правильно налаштований, оновлений до останньої версії програми, а ваші дані відповідають вимогам платформи. Якщо всі ці фактори не стали причиною, спробуйте звернутися до служби підтримки TikTok для вирішення технічних проблем.